Морничава прошетка во напуштен затвор во источна Германија

0
106
views
loading...

Холандскиот фотограф Боб Тисен започна интересен интернет видео серијал, посетувајќи напуштени и одамна заборавени места. Пред неколку недели го откри напуштеното руско вселенско летало, а сега ќе ве одведе на прошетка во еден морничав затвор во источна Германија.

Краток превод:

Gruseliger Rundgang in einem verlassenen Gefängnis in Ost-Deutschland. Der niederländische Fotograf Bob Thissen startete eine interessante Internet Video Reihe. Bob besucht verlassene und vergessene Orte.

Loading...