Меланиа е успешен македонски модел кој живее во Германија

0
518
views
loading...

Меланиа Доневска има завршено основно училиште во Штип, а своето обрзование го продолжила во Германија.

За себе вели дека има афинитети за мода, а во слободно време се занимава со фотографирање и шминкање. Меланија во иднина планира да се занимава со манекенство.

Повеќе македонки можете да најдете ТУКА на Macedonia Girls Blog

Loading...