Македонски камионџија и германски полицаец – Epic!

0
588
views
loading...

Интересна ситуација со македонски камионџија и германски полицаец снимена за германската тв емисија „Пази контрола“ од станицата „Кабел 1“.

На официјалната Фан страна на станицата се појави видеото и стана вистински хит, посебно кај нас македонците.

Македонски шофер на камион се најде во незгодна ситуација во Германија, каде германски полицаец вршеше проверка и контрола на неговото возило.

Полицаецот се обидува да му укаже каде е неговата грешка, а и му покажува дека гумите на камионот се во лоша состојба. Германецот си збореше на германски, нашиот шофер на македонски и некако се разбраа.

Во продолжение можете да го погледнете видеото. Македонецот сигурно ќе го разберете, зашто на германскиот полицаец му зборува на македонски…

Loading...

ДИСКУСИЈА

Please enter your comment!
Please enter your name here