Летечки Дедо Мраз во Хамбург – Видео

0
64
views
loading...

Не, не е илузија! Во германскиот град Хамбург луѓето можеа да уживаат во прекрасна и ретка глетка со летечкиот Дедо Мраз со неговата санка.

Среќни празници!

Loading...

ДИСКУСИЈА

Please enter your comment!
Please enter your name here