Германски Okitex вработува во Македонија

0
96
views
loading...

Германски Okitex за своето претставништво во Македонија има потреба од повеќе лица со средно или високо образование, еве што се бара:

Кројач – Мајстор

На неопределено време 1 (еден) извршител
Потребни квалификации:
ССС/ВСС
Претходно работно искуство за кројач од минимум 10 години и искуство на автоматска машина

Работно време од 07- 15 часот
Рок за пријавување се 10 работни дена

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за вас испратете го вашето CV користејќи го полето „Аплицирај веднаш“, или по пошта на ул. 50 Дивизија бр.12 Скопје.

Лице за контакт Розита Јорданова Илчова 02/3296-235, 071/259-162

Конфекциски инженер

Конфекциски инженер– технолог инженер во одд. За Техничка припрема во друштвото
1 (еден) извршител
Потребни квалификации:
ВСС
Со или без работно искуство
Со активно познавање на Англиски и Германски јазик

Работно време од 07- 15 часот
Рок за пријавување се 10 работни дена

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за вас испратете го вашето CV користејќи го полето „Аплицирај веднаш“, или по пошта на ул. 50 Дивизија бр.12 Скопје.

Лице за контакт Розита Јорданова Илчова 02/3296-235, 071/259-162

Бансекар

Бансекар (рачна пила на мотор)

loading...

1 (еден) извршител
Потребни квалификации:
ССС/ВСС
Со работно искуство на бансек од минимум 5 години
Со активно познавање на Англиски и Германски јазик

Работно време од 07- 15 часот
Рок за пријавување се 10 работни дена

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за вас испратете го вашето CV користејќи го полето „Аплицирај веднаш“, или по пошта на ул. 50 Дивизија бр.12 Скопје.

Лице за контакт Розита Јорданова Илчова 02/3296-235, 071/259-162

Извор: вработување мк

Loading...