Што ги очекува македонските лекари во Германија? – Видео

0
28
views
loading...

Сѐ поголем број лекари од Балкан, меѓу нив и од Македонија, ги напушта своите земји заради работа во странство. За медицинските стручњаци од југоисточна Европа, тоа претставува шанса. Но, што ги очекува во Германија?

ИЗВОР: DW на македонски

Loading...

ДИСКУСИЈА

Please enter your comment!
Please enter your name here