Од сега Германија на Македонски

0
447
views
loading...

Драги читатели, пријатели и фанови на нашата Facebook страница Германско-Македонско Пријателство, со чест и задоволство да Ве известиме: од денес ќе се зборува и на македонски!

Ова е нашата 15-та интернет-страница, и првата на македонски јазик (другите блогови и страници ТУКА).

Германија на Македонски“ е називот на ова наша најнова страница. Сигурно заклучивте според насловот, тука ќе најдете новости и ред други интересни и информативни статии за и од Германија на македонси јазик.

Ви благодариме за довербата и се надеваме дека ќе Ви се допадне нашиот најнов проект, и секако – отворени сме за критики, сугестии и пофалби.

Internetprotal Makedonien.mk

Loading...