Македонија2025 нуди можност за пракса во BOSCH Германија

0
50
views
loading...

Дали сте заинтересирани за ново професионално искуство и имате желба за кариерен развој? Невладината организација Македонија2025 ви нуди одлична можност за пракси во реномирани меѓународни компании

ПРАКСА ВО BOSCH, ГЕРМАНИЈА

Светски познатата германска компанија Bosch е во потрага по двајца практиканти, кои би работеле во Одделот за набавки! Одделот за набавки при Bosch е еден од водечките добавувачи во областа на производствените технологии. Во овој оддел се развиваат и произведуваат комплетни решенија за фармацевтската, прехранбената, како и кондиторската индустрија, во над 15 земји ширум светот!

Повеќе информации може да најдете на следниот ЛИНК.
Аплицирајте на dimitar@macedonia2025.com, најдоцна до 6-ти мај, 2018.

Loading...