Културата на германските возачи кога на автопатот кон Минхен се случила сообраќајна несреќа

0
269
views
loading...

Културата на германските возачи кога на автопатот кон Минхен се случила сообраќајна несреќа

Колоната е огромна, а возилото на брзата помош може да стигне на местото на несреќата како на патот да нема ниту едно возило.

Извор: Мотика

Loading...