Видео: Прекрасниот германски јазик

0
268
views
loading...

Вака се создаваат нови зборови во германскиот јазик, што го прави уникатен, интересен и тежок за учење.

Loading...

ДИСКУСИЈА

Please enter your comment!
Please enter your name here