Новости

ЕПП

loading...

Политика

Дијаспора

Мaria Кumanovo Studija Germanija

Мариа од Куманово е најдобар студент во Диселдорф, а најмлад докторанд...

Ѓорѓиевска е на докторски студии на Универзитетот „Heinrich Heine“ во Диселдорф, насока интернационално и меѓународно право. Кога пред неколку години заминала на студии во Германија,...
Aufruf zur Petition beim Champions League Spiel in Mannheim small

Голем банер за признавање на македонските возачки по натпреварот на Вардар...

Иницијаторите на петицијата за признавање на македонските возачки дозволи во Германија организирани преку најголемата Фејсбук група на македонската дијаспора во Германија „Македонци во Германија“...
loading...